Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Sakura x Naruto 1.

Uzumaki Naruto x Haruno Sakura 1.randi

 

Naruto ismét vette a bátorságot, hogy sokadjára is randira hívja Sakurát, azonban már lelkiekben ismét felkészült a csonttörő gyomrosra, amit mindig kap ezután a kérdés után. Azonban a mai nap sok meglepetést tartogatott Naruto számára, meg is lepődött mikor Sakura beleegyezett a randiba. Azért kicsit eltűnődött azon, vajon annyi elutasítás után, miért pont most jött össze. Aztán hálát adott a mai csillagállásnak és nagy örömmel készülődni kezdett.

Otthon Sakura is lassan készülődni kezdett, azért nem olyan nagy hévvel mint Naruto, de örült, hogy kicsit jobban is megismerheti.

Délután kettőkor találkoztak a főtéren, onnan mentek tovább Sakura kedvenc helyére, még pár hónappal ezelőtt talált rá, nagy nyílt terepet keresett a Kuchiyose no jutsu gyakorlásához. Sakura egy nagyon szép rétre vezette Narutot, pontosan itt képzelte el a kettejük piknikjét.

Naruto hozta a nehéz kosarat, mind a ketten készítettek és vettek ételeket és italokat. Szerintem nem árulok el azzal újdonságot, ha azt mondom, hogy Naruto vett Ichirakunál két ráment elvitelre.

Szépen megterítettek a rét közepén, Sakura hozott egy napernyőt is azt is leszúrták, ezután leterítették a lepedőt és megterítettek az evéshez. Sakura hozott házi gyártású sütiket, Naruto hogy ne okozzon csalódást a lánynak be is habzsolta az összeset. A házi készítésű limonádét is megitta, azonban akadt egy kis probléma.

A limonádé annyira édesre sikeredett, hogy a közelben állomásozó méhcsalád azt hitte az italnak, hogy méz, így a rovartámadás előtt Naruto kénytelen volt menekülni, még jó hogy nem messze volt egy kisebb tó, így abba beleugorva megmenekült, az őt üldöző apró népség elől. Volt náluk palackos víz, így sikeresen lehetett hígítani a folyadékot.

Evés közben sokat beszélgettek egymással, és Naruto azért kitért egy kínosabb dologra is.

-Sakura, légyszi áruld már el, miért döntöttél úgy, hogy eljössz velem randira?

-Hát mindenki megérdemel egy esélyt nem? – felelt kérdésre kérdéssel a lány

Naruto nem firtatta tovább a dolgot, inkább terelte a témát. Nagyon jól érezték magukat együtt, annyira, hogy be is esteledett rájuk.

-Sakura, nem gond, ha nagyon későn érsz haza? – kérdezte Naruto

-Egyáltalán nem.

-Jó hallani, ha szeretnél maradhatnánk kint ez kis csillaglesre, pont ebben az évszakban van szezonja amúgy is.

-Rendben legyen, a csillagles az olyan romantikus. – válaszolt mosolyogva a lány.

Olyannyira elmerültek a csillagos ég böngészésében, hogy kéz a kézben ott a rét közepén, azon a lepedőn, hamarosan elnyomta őket az álom. Na persze nem azért mert unatkoztak, nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, és annyira kifárasztotta őket a mai nap, hogy hamar elnyomta őket az álom.

 

Randi állapota: Sikeres

Randi írója: Starlight

 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)