Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Fuuton ~ Szél Elem
Szél elemű technikák
Szint: D
Ára: 900 Chakra
 
Fuuton: Toppa - Szél elem: Áttörés
 
Ez a technika elég erős ahhoz, hogy elfújjon mindent a használó közvetlen környezetében. Ezt a technikát kiegészítõ célokra is felhasználhatjuk, mint például a valaki leesésének megtörése, amikor Mitsuki újra felhasználta ezt a technikát, hogy Boruto Uzumaki alatt vitorlázzon fel.
Szint: D
Ára: 1000 Chakra
 
Fuuton: Jūha Shō - Szél elem: Vadállat Tenyér
 
Ez a jutsu bármilyen anyagon keresztül vág.A felhasználó a jobb kezébe chakrát gyűjt össze, utána szeletelő chakrahullámot indít el amit a gondolataival irányít.
Szint: D
Ára: 1200 Chakra
 
Kujaku Senpū - Páva Forgószél
 
A használó meglendít egy kardot, amivel Chakras, örvénylő szelet hoz létre.
Szint: D
Ára: 1300 Chakra
 
Fuuton: Reppūshō - Szél elem Erőszakos Szél Tenyér
 
A használó a kézjelsorozat végén összecsapja a tenyerét és ezzel egy Chakrasebb széllökést indít el mely ha eltalálja az ellenfelet messzire repíti azt.
Szint: C
Ára: 1400 Chakra
 
Fuuton: Daitoppa - Szél elem: Nagy Áttörés
 
Ez a jutsu mindent elvisz ami az útjába kerül.Ennek a technika variációja, hogy egy kisebb robbanással jár, amit lánggal gyújtanak meg.
   Feltétele:
Fuuton: Toppa - Szél elem: Áttörés
Szint: C
Ára: 1500 Chakra
 
Chakrateljes Szélhullám
 
A használó nagy levegőt vesz majd kifújja ami egy óriási szél lökést eredményez.
Szint: C
Ára: 1600 Chakra
 
Fūton: Kami Oroshi - Szél elem: A Hegység Isteni Szele
 
Ez a technika létrehoz egy robbanó örvénylő szelet. Ezt a technikát lehet kombinálni a Tűz elem: Futótűz és a Föld elem: Föld folyosó jutsuval.
Szint: C
Ára: 2000 Chakra
 
Fuuton: Hanachiri Mai - Szél elem: Eső Szimbólum Tánc
 
Ezzel a jutsuval a felhasználó beidézi a szirmok ciklonját és ezzel támadja ellenfelét. Ezt bárhol tudja irányítani. Utolsó mentsvárként a felhasználó tudja irányítani a technika irányát és hatalmát.
Szint: C
Ára: 2400 Chakra
 
Fuuton: Jūha Reppū Shō - Szél elem: Chakraszakos Vadállat Széltenyér
 
Ez a Vadállat Tenyér Chakrasebb verziója.Itt a chakrát egy démoni kar formájába sűríti össze, amivel tud ütni és fegyvereket elhajítani a felhasználó.
Szint: C
Ára: 2500 Chakra
 
Senmōfū - Vad Forgószél
 
Ehhez a jutsuhoz 3 kard szükséges.Amikor mind a hármat összeillesztik, akkor egy nagyon Chakras forgószél keletkezik.
Szint: C
Ára: 2700 Chakra
 
Kaze no Yaiba - Szél Penge
 
Ezt a jutsu egy alkotott szél pengéje.Ezt a pengét lehetetlen eltorlaszolni megfoghatatlan természete miatt.Ehhez a jutsuhoz nem kell semmilyen eszköz.
Szint: B
Ára: 3500 Chakra
 
Spirális Szél Labda
 
A felhasználó szél chakrát lélegez a tenyerébe miközben egy kis labdához formálja.Utána az ellenfelükre küldi azt.Ez a jutsu nagyon gyors és Chakrateljes, a vastag sziklán is keresztülmegy.
Szint: B
Ára: 3600 Chakra
 
Fūton: Suiran Reppū - Szél elem: Zöldellő Hegyek Chakraszakos Szele
 
Szél alapú chakra segítségével, távolról a felhasználó a fegyvereket tudja manipulálni. Asuma használta ezt a jutsut egy Villám technika ellen, mivel hogy az ő technikája Szél természetű volt, az ellenségé meg Villám.
Szint: B
Ára: 3700 Chakra
 
Széláramlat
 
A felhasználó levegőt fúj a szájából, ezáltal a levegőben képes változtatni a helyét nagy sebességgel. Az animében bebizonyosodott, hogy lehet használni a technikát robbantásra, ezáltal a keletkezett porfelhőben eltűnni.
Szint: B
Ára: 3700 Chakra
 
Fūton: Fūjin no Jutsu - Szél elem: Porvihar Jutsu
 
Ezzel a technikával nagy sebességű szelet hozhatunk létre, ami porral kavarodik, és képes akár megtizedelni a tárgyakat pillanatok alatt. A szél technika függőleges halad, és elég Chakras ahhoz, hogy Kakuzu egyik maszkos szörnyét elpusztítsa egy pillanat alatt.
Szint: B
Ára: 3800 Chakra
 
Fuuton: Atsugai - Szél elem: Kár Okozó Nyomás
 
Hasonló a tornádóhoz. Hasonlóan összehúzódik, és amikor nagyon nagy a sűrűsége akkor kibocsájta. A szél nyomása nagyon nagy.
Szint: B
Ára: 4000 Chakra
 
Gufū Suika no Jutsu - Tájfun Víz Örvény Technika
 
Ez a jutsu a Szél elem: Rasengan és a Víz elem: Szakító Özön jutsu kombinációja. Chakras forgószél támad, belül pedig Chakrasen koncentrált köd keletkezik, ami egy szilárd akadályt képez. A köd által létrehozott Chakraszakos forgó elveszi a Rasengan hatását. Természetesen a köd használható ködösítésre, amikor menekülésre kerül a sor, de zavart is lehet teremteni vele, ha pl. meglepetésszerű támadásra készülünk. Ha valaki képes használni több elemet, akkor egymaga is elvégezheti a jutsut.
Szint: A
Ára: 4000 Chakra
 
Fuuton: Shinkūgyoku - Szél elem: Vákuumlövedékek
 
Itt a felhasználó mély lélegzetet vesz, és a chakra több kis robbanó gömbjét lélegzi ki és ezek bele is fúródhatnak az ember húsába.Hasonló a Vákuumhullám jutsuhoz, csak itt nem egy nagy robbanás lesz, hanem több kicsi.
Szint: A
Ára: 3800 Chakra
 
Fuuton: Shinkūha - Szél elem: Vákuumhullám
 
A felhasználó itt is mély lélegzetet vesz és kifújja a szél nagy pengéjét.A robbanás igen nagy, annyira hogy többszörös vélokon keresztül haladjon, miközben nagy kárt okoz.
Szint: A
Ára: 3800 Chakra
 
Fuuton: Kazekiri - Szél elem: Szélvágás
 
Ezt a jutsut arra használták hogy nagy célokat bénítson meg. Pl.: Idézett lényeket.
Szint: A
Ára: 4000 Chakra
 
Fūton: Shinkūjin - Szél elem: Továbbfejlesztett Szél Fegyverek
 
A felhasználó szél-chakrát juttat a fegyverekbe, ezáltal hosszabbak és élesebbek lesznek. Pl.: a kunai hasonlít egy szabjához ilyenkor, a shurikennek pedig nagyobb a vágási teljesítménye.
   Feltétele:
Shuriken, Kunai
Szint: A
Ára: 4000 Chakra
 
Fuuton: Shinkū Renpa - Szél elem: Száguldó Vákuumélek
 
A felhasználó mély lélegzetet vesz, és a szél több pengéjét lélegzi ki.Ezt a Susanoo ellen lehet jól használni, persze ezt csak Baku segítségével, hisz ő óriási szívóchakrával rendelkezik.
   Feltétele:
Fuuton: Shinkūha - Szél elem: Vákuumhullám
Szint: A
Ára: 4300 Chakra
 
Szél elem: Zászló Áramlat
 
Zászlót lengve a felhasználó megváltoztathatja a környező levegőáramok áramlását és alakját, és különböző támadó célokra felhasználhatja őket az ellenkező fenyegetettség ellen, mint például a különböző védelem megszakítása vagy a ruházat vágása.
Szint: S
Ára: 6000 Chakra
 
Fuuton: Rasengan - Szél elem: Rasengan                  
 
Namikaze Minato létrehozta a rasengat azzal a szándékkal, hogy saját elemével ötvözi, ami olyan nehéz feladat volt ahhoz hogy halálát megelőzően befejezze.
   Feltétele:
Rasengan
 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)