Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Uchiha Itachi x Uzumaki Himawari 1.
Uchiha Itachi x Uzumaki Himawari 1.randi
 
-Életemben nem voltam még vakrandin. Hogy keveredhettem ebbe bele? Vajon jól fog elsülni a dolog? Remélem legalább a pasi helyes lesz. – Ezek jártak Himawari csinos fejecskéjében, amint betoppant a környék legjobb olasz éttermébe, egy mélyen dekoltált pöttyös piros ruhában. 
Ez volt az ismertetőjele, innen tudta az eddig még ismeretlen pasi, kit is kell leszólítania. Himawari nagyon időben érkezett, még 15 perc volt a megbeszélt időpontig, addig leült az ablak melletti asztalhoz. Az ablakból csodálatos kilátás nyílt az udvarra, ami nagyon ízlésesen volt elrendezve.
Hősnőnk kért magának egy italt, majd kiszaladt egy két betűs kitérőre, hogy felfrissítse a sminkjét. Mikor ez megtörtént visszament asztalához, elkezdte az italát iszogatni, de a tekintete az ablakon révedt ki. Elképzelte milyen lesz ez a randi.
-Enyje Sarada-chan! Mért hagytam magam erre a butaságra rábeszélni. Életemben nem próbáltam ilyen ostobaságot. Chh vakrandi. Ki tudja milyen lesz a pasi.
Amint, így folytatta magában ezt a bájos gondolatmenetet, épp egy újabbat akart kortyolni italából, de belépett az ajtón egy nagyon jóképű fiatalember, Himawarinak majdnem tátva maradt a szája. Az épp belépő pasi elkapta Himawari meglepett tekintetét, ezt egy nagy mosollyal jutalmazta, amibe a hölgy teljesen belepirult.
A fiú egyeztetett a pincérrel, majd elindult asztala felé. Himawari igencsak megilletődött, mikor az előbb betoppanót a pincér épp az ő asztalához kísérte.
-Örvendek! A nevem Uchiha Itachi! Te pedig ebben a csinos piros pöttyös szerkóban nem lehetsz más csak Himawari. Sarada sokat mesélt rólad.
-Köszi Sara! – gondolta magában Hima, majd viszonozta a köszönést. Hagyta, hogy a srác leüljön vele szemben az asztalhoz, rendeltek és amíg nem érkeztek meg az ételek beszédbe elegyedtek.
-Én viszont sajnos nem sok mindent tudok rólad. Annyit, hogy szegről-végről Sarada rokona vagy.
-Nos igen, a családom terebélyes rokonsággal rendelkezik. – felelte mosolyogva Itachi – Szinte azt sem tudom ki a rokonom és ki nem, annyira nem vagyok képben a családfámmal.
-Biztos jó dolog lehet nagy családba születni. Nekem ez nem adatott meg.
-Ne bánd a dolgot, csak a sértődés van belőle, ha valakit véletlenül nem ismersz.
-Ebben van valami, na de lenne egy kérdésem. Miért pont egy olasz étterembe jöttünk?
-Hát azért – kezdett bele az Uchiha a mondanivalójába – mert félig olasz vagyok. És mert szeretem azt látni, ha egy lány normális kaját eszik és nem salátával tömi a fejét. Az gáz.
Már vagy fél órája beszélgethettek, mikor a pincér kihozta a rendelést.
-Na? Hogy ízlik? A lasagne tipikus olasz kaja. 
-Nem rossz – kezdett bele mondandójába Hima – bár az én gyomrom inkább a halhoz van szokva. Tudod nagyon szeretem az ázsiai konyhát.
-Tényleg? Ez elég érdekesen hangzik. Mesélj még!
Annyira belefeledkeztek egymásba és az ételbe, hogy észre sem vették az idő múlását. Közben a pincér elvitte a kiürült tányérokat és kihozott egy méregdrága pezsgőt.
-Hát ez meg hogyan került ide az asztalra? – kérdezte a lány célozva az alkoholos italra.
-Én rendeltem, a megismerkedésünk örömére! – válaszolt Itachi
-Akkor igyunk erre a mai napra! – mondta Hima
-Ha nem bánod – folytatta Itachi – én arra innék, hogy téged ismertelek meg.
A pincér, közben öntött mind a kettőjüknek, elfogyasztották a pohárból az italt, majd távoztak az étteremből. Itachi egészen hazáig kísérte a lányt, útközben tovább folytatták a megkezdett beszélgetést, viszont Hima csalódottan konstatálta, hogy egész közel lakik a bájos kis olasz étteremhez. Az ajtó előtt Itachi megszólalt.
-Megadod a számod?
-Természetesen – felelt Hima – add ide a telódat és beleírom.
-Rendben – azonban Ita telója lemerült – Ó a fenébe! Lemerültem! 
-Semmi gáz! – a lány belenyúlt a táskájába és elővett egy tollat. – Nyújtsd ide a karodat! – szólt a srácnak, aki engedelmeskedett. Felírta a karjára a kért dolgot. Ezután elköszöntek egymástól, ki-ki ment a maga dolgára.
Himának fülig ért a szája, sebesen felvágtatott szobájába és az ágyára vetette magát. Ezután a randi után mondanom sem kell kiről álmodott.
 
Randi állapota: Sikeres
Író: Starlight
 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)