Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Uchiha Madara x Yamanaka Ino 1.
Uchiha Madara x Yamanaka Ino 1.randi
 
Ino nagyon örült, mikor sikerült összehoznia a randit a shinobi világ egyik hírességével. Áldotta a szerencséjét mikor Madara visszajelzett neki és belement abba, hogy a közeli kis étteremben találkozzanak. Hát, ha véletlenül mégse sülne el jól a dolog, akkor legalább vacsorát nem kell főzzek magamnak. Ez volt Ino jelmondata a mai estére.
Madara nem különösebben izgult a randi miatt, a hírneve kissé önteltté tette, úgy volt vele, hogy Ino is biztos csak egy újabb fangirl, aki az ingyen cuccokra és a fan szervízre hajt. Felvett egy farmert meg egy sportzakót, aztán jöjjön, aminek jönnie kell. Ezzel szemben Ino nagyon kicsípte magát, remélte, hogy sikerül neki felszedni Madarát.
Az étteremhez szinte egyszerre értek oda, így már kint üdvözölték egymást. Madara felvette az udvarias álarcát és kinyitotta az ajtót a hölgy előtt, lesegítette a kabátját és kihúzta neki a széket. Madara leadta a rendelést a pincérnek, de mintha az nem lett volna túl boldog, sőt halálra vált arccal vette fel a rendelést. Mikor a pincér elhagyta az asztalt, odasétált a kasszáshoz, aki szintén elsápadt mikor a kis párocska felé nézett.
Eközben Ino és Madara beszélgetésbe elegyedtek és hamar a munkára terelődött a szó.
-Én a szüleim virágboltjában dolgozom. Szeretek ott lenni a sok szép virág között. Érezni az illatukat, gyönyörködni a szépségükben. – mondta Ino.
- A te szépségednél semmi sem lenyűgözőbb – kezdett bele a mondandójába Madara, majd azzal a lendülettel kikapta a vázából azt az egy szál rózsát, amit épp az előbb helyeztek az asztalra és Inonak adta. – Ez a rózsa is elhalványul a te szépséged mellett.
Ino teljesen elpirult, aztán szólásra nyílt az ajka.
-És te mivel foglalkozol?
-Hát, tudod sok mindennel. Van egy szervezetem, de a nevét azt nem árulhatom el most. Mindenfélét csinálunk az emberekkel.
-Tényleg? Ez érdekesen hangzik! Mesélj még! – kérlelte Madarát a lány
Madara erőteljesen verejtékezni kezdett, szerencséjére a pincér épp akkor hozta ki a rendelést.
-De jó itt a kaja, gyerünk együnk! – kiáltott fel az Uchiha majd hatalmas gyorsasággal kezdte el az ételt belapátolni. Ezt a csatát megnyerte, nem kellett Ino kérdésére válaszolni. Azonban ami ezután következett…
A pincérünk a kasszással kihívta a rendőröket, akik körbevették az épületet. Majd betört az ajtón az egyik nyomozó és elkiáltotta magát.
-Mindenki álljon fel! Kezeket a tarkóra – ezután Madarához sétált – Uchiha Madara, önt letartóztatjuk terrorizmus erős gyanújával, a társait is hamarosan elkapjuk! Felesleges ellenállást tanúsítania.
-Hogy micsoda????? – kiáltott fel Ino. – Terrorizmus? Akkor a te szervezetet az Akatsuki? Én meg azt hittem, hogy a színész Uchiha Madara vagy! – amint ezt kiejtette össze is esett a sokktól. Szegény lányt a pincér próbálta magához téríteni.
És hogy Madarának sikerült-e megszökni-e? Ki tudja.
 
Randi állapota: Sikertelen
Randiíró: Starlight
 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)