Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Himawari x Hagoromo 1.

Otsutsuki Hagoromo x Uzumaki Himawari 1.randi

 

Nagyon szép idő volt odakinn, olyannyira, hogy sokan a nagy melegben a strandon kerestek menedéket a nagy forróság elől. Tette ezt Himawari is, már korán reggel összepakolt mindent, amire csak szüksége lehetett. Strandlepedő, innivaló, napernyő, egy jó könyv, naptej és természetesen fürdőruha. Ezek mind elengedhetetlen darabjai a strandolásnak. Hamar elindult, mert tudta, a jó helyek gyorsan elfogynak a parton.

Nem csak Hima volt az egyetlen, aki arra gondolt, hogy a tengerpart számára a legmegfelelőbb hely. Hagoromo és néhány barátja nagy rajongója a strandröplabdának, így ők is korán elindultak, nehogy valaki más befoglalja előttük a pályát.

Hima megtalálta a számára legmegfelelőbb helyett, a strandröplabda pálya mellett, közel a parthoz leszúrta napernyőjét, leterítette a lepedőt alá és olvasni kezdett. Azonban nyugalmát, hamar megzavarta Hagoromo röplabdás bandája. Nagyon hangosan játszottak. Nos az Uzumaki lány türelmes személy volt, így egy darabig tolerálta a mellette játszó hangos fiúbandát, de amikor Hagoromo szervája egyenesen fejen találta, azt ő sem hagyhatta szó nélkül.

-Mi az? Nem láttok a szemetektől? – kiabálta oda nekik a lány a labdával a kezében.

-Ahelyett, hogy a szád jár, inkább idedobhatnád a labdát hugi! – kiabálta vissza Hagoromo

-Kellene a labda? – kérdezett vissza sértődötten Hima? – Tessék menj utána! – és azzal a l-endülettel a tengerbe hajította a röpilabdát.

-Szemét vagy ugye tudod? Amíg nem szárad meg a labda nem tudunk játszani! – kiabálták a fiúk, miközben Hagoromo a vízbe vetette magát

-Helyes! – és a lány folytatta tovább a könyve olvasását.

Hagoromo kicsit sajnálta a lányt, de mivel nem akart balhét a haverjaival inkább csendben kihozta a vízből a labdát, megvárták míg megszárad, majd játszottak tovább egész estig. Hagoromo bandája lelépett, és invitálták a fiút is egy kis esti bulira, az azonban nem akart velük menni, azt kamuzta nekik, hogy van egy kis dolga itt. A srácok beletörődtek ebbe, és hamar tovább is álltak. Mikor már nem látta őket, a fiatal Ootsutsuki, odament az olvasó Himawarihoz.

-Ne haragudj azért, mert fejbe találtalak azzal a labdával, nem volt szándékos. – szólította meg bűnbánóan

-Hát nem haragszom, de azért legközelebb figyelj oda jobban. Mi lett volna, ha egy kisállatot vagy egy épp játszó gyereket találsz fejbe?

-Jogos az észrevétel. Fájdalomdíj gyanánt elfogadsz tőlem egy italt?

Hima kicsit habozott, de belement, ha már fejfájást okozott neki a fiú ez a legkevesebb, amit megtehet érte.

Hagoromo egy kólát kért magának, Hima pedig egy narancslevet. Amíg italukat iszogatták, sétálni kezdtek az épp narancssárgában úszó napfényes parton. Már megbukott a nap az égen így a meleg is csillapodott kissé.

Úgy tűnt a fiatalok nagyon is megértik egymást. Másfél órán át beszélgettek, azonban Hima egy fontos telefont kapott otthonról, így haza kellett rohannia, de számot cseréltek Hagoromóval, biztos ami biztos.

Randi állapota: Sikeres

Randi írója: Starlight

 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)