Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Boruto x Kaguya 1.

Uzumaki Boruto x Otsutsuki Kaguya 1.randi

 

Mivel a két fiatal már jól ismerte egymást, ezért nem okozott nekik különösebb gondot egymás elhívása valahová. A mai nap úgy döntöttek, hogy egy nyugalmas tengerparti sétára mennek. Kaguya már jóval hamarabb kiment a partra, mert szeretett volna szörfórákat venni, régi vágya volt, hogy megtanulja ezt a sportot.

Hát a szörftanulásból inkább úszás lett, de nem is bánta a dolgot, nagyon szeretett úszni is. Délutánra járt az idő, és szegény Kaguya eléggé csapzott volt, így gyorsan hazament rendbe szedni magát, még jó, hogy a tengerparttól csak öt percre lakott.

Boruto, már a parton várta a lányt, kicsit türelmetlenkedett is, hisz Kaguya már negyedórát késett.

-Bocsi, de átszaladt előttem egy fekete macska így kerülő úton kellett, hogy jöjjek. – keresett kifogást az Otsutsuki

-Persze én meg Senju Hashirama vagyok. Fogadjunk, hogy elaludtál! – kontrázott a bosszankodó fiú.

-Hát akkor buknád a pénzed. De hagyom, hogy találgass! Ha kitalálod mit csináltam délelőtt, akkor fizetem az innivalód! – válaszolt a lány.

-Tartom a tétet! Ha te pedig kitalálod, hogy én mit csináltam délelőtt, akkor én fizetem a te italodat!
 

Így sétálgattak a parton. Sajnos Fortuna istennője nem szegődött Boruto mellé, Kaguya kitalálta, hogy egész nap Minatóval tivornyáztak, így a fiú két ital árával lesz hamarosan rövidebb. Hamarosan elég fura dolgokról kezdtek el beszélgetni.

-És azt tudtad, hogy a világon egy orosz nőnek született a legtöbb gyereke? Szám szerint 67. Rengeteg volt az ikerszülés. – mondta Boruto

-Ezt nem tudtam és elég érdekesen hangzik. Mondjuk karácsonykor biztos sokat költöttek ajándékra. Na de most én jövök. Azt tudtad, hogy statisztikailag az italautomaták több halálesetet okoznak, mint a cápatámadások?

-Ezt nem mondod komlyan? – kérdezett vissza Boruto

Eközben pont egy italautomata mellett sétáltak el.

-Na de jó, legalább letudjuk az italokat. Kaguya te mit kérsz?

-Most komolyan! Nem fogtad fel, hogy az előbb mit mondtam? – válaszolt a lány. – Ez egy italautomata!

-Ugyan már, majd pont egy gép fog megölni a shinobi világban, hagyd már ezeket a babonákat, olyan gyerekes. Ha nem mondod mit kérsz akkor választok neked valamit!

Aztán Boruto odasétált az automatához. Az első érme bedobása után azonban elkezdett nyekeregni, majd végül ráborult a srácra.

-Na ugye én megmondtam! – szólt Kaguya, de ami a következő pillanatban jött arra ő sem számított, egy szuicid hajlamú cápa kiugrott a vízből és egyenesen az italautomatára vetette magát.

-Na neked aztán ma, tényleg nincs szerencséd! Megyek és hívom a mentőket!

Rövid idő után kijöttek a katasztrófa elhárítók. Sajnos a cápa életét már nem lehetett megmenteni, azonban Borutóét igen, őt kórházba szállították. Kaguya végig mellette volt, bár szerencsére a fiúnak nem lett komoly baja. Bent tartották éjszaka megfigyelésre, ám Kaguya egész éjszaka szóval tartotta, sokat beszélgettek és röhögtek a srác szerencsétlenségén.

Randi állapota: Sikeres

Randi írója: Starlight

 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)