Hidden-Water || Naruto Anime és Manga NEVELDE
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Lakóhelyek
Navigáció
 
Tevékenységek
Tevékenységek
 
Számláló
Indulás: 2013-09-03
 
Hinata x Shisui 1.
Shisui Uchiha és Hyuuga Hinata
(1 randi)
randi
 
” Verőfényes napsütés volt a tengerparton. Kicsit eljöttem othonról. Csendben a partra keveredtem majd levettem a ruháimat ami alat a fürdőruhám volt és a vízbe mentem kezdtem el lubickolni. Nem voltak sokan így kicsit nyugis volt.”
Shisui:
Egy ideje már a parton mászkáltam. Az ég kéken ragyogott felettem, és elég nagy hőség volt, amitől már eléggé elszoktam. Átvágtam a strandolók között, mivel nem kedveltem különösebben a tömeget. Ha sok az ember, mindig túl sok érzelem áramlik felém, amelyeket én érzékelek. Több, mint amennyit el tudnék viselni.Egy kicsit távolabb néhány szikla emelkedett ki a part egyhangú sivárságából, így inkább arrafelé vettem az irányt. Mikor odaértem felkapaszkodtam egy magasabb kőre, és onnan néztem a végtelenbe nyúló zöldeskék víztükröt. Élveztem, ahogyan a hajamba kap a víz illatú szellő.
Hinata:
 Pár játszadozó gyereken akadt meg a szemem és nem is vettem észre hogy valaki a szikla másik oldalán ücsörög. Győzött a kíváncsiságom kicsit közelebb akartam menni a parthoz de ott volt bennem egy csepp félelem. Átúsztam egy másik sziklához majd a hátam mögé néztem és megláttam a férfit aki kényelemesen nézelődött. Hirtelen elmerültem majd csak az orromig maradtam a felszínen. Lassú settenkedő mozdulatokkal osontam vissza az eredeti helyemre.
Shisui:
Elnéztem a messzeségbe, és ekkor a víz tükrén mozgolódó emberszerű árnyra lettem figyelmes, ami azonban túl gyorsan eltűnt a szemem elől ahhoz, hogy jobban megfigyelhessem. Felvontam a szemöldököm, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a dolognak. 
Hinata: 
Megláttam a fiut,egy kicsit szégyenlös voltam lebuktam a víz alá és arra usztam.Beleraktam a kezemet a vízbe és lefröcsköltem.Egy kicsit elkezdtem kuncogni hisz vizes volt.
Shisui
Egy ideje már ültem a sziklán, lábaimat a semmibe lógatva, mikor néhány csepp víz pettyezte a farmerom. Napszemüvegen keresztül nem igazán láttam semmi rendkívülit, pedig biztosara vettem volna, hogy láttam valamit. – Ki van ott? – kérdeztem félhangosan, úgy intézve, hogy akinek szól, az meghallja. Majd folytattam tovább az addigi tevékenységem, vagyis a nagy semmit… De egy idő után a semmitevést is meg lehet unni, főleg egy magam fajtának. Érdeklődve tekintettem ismét a vízre, de semmit nem láttam, “meglepő módon”… Úgy döntöttem sétálok egyet inkább a part mentén, így elindultam sétálni
hinata:
Mikor megszólalt a víz alá merültem egy pillanatra majd nem tartottam különösen agresszívnak a reakciója alapján. Mikor megindult a part felé ismét felbukkantam és halkan megszólaltam.” – Ne arra Menyél . ” Figyelmeztettem – Furcsa volt a szeme talán csak azért szólaltam meg mert érdekesnek találtam.
Shisui:
Éppen mondani akartam valamit. Hátrébb léptem, hogy lekerüljek róla, és a kavics egy nagyobb csobbanással esett a vízbe, vízpermetet szórva szét, ami alaposan eláztatta a hajamat is, a napszemüvegem lencséje pedig bepárásodott. ~ Ma nem így akartam fürdeni ~ gondoltam, és félredöntött fejjel bámultam a szikla korábbi helyét. – Gondolom, illendő volna bemutatkoznom is. – szólaltam meg néhány pillanatnyi csend után. – A nevem Shisui Uchiha – mutatkozott be, de nem tudtam, fogjak – e kezet a lánnyal. Egyébként sem vagyok nagy szakértő udvariasság terén.
hinata:
” A csobbanásra felemeltem a kezem és a szemem elé tartottam. ” – Megmondtam hogy nem valami stabil. Én nem egyszer estem már el miatta. ” Mikor bemutatkozott elgondolkoztam hogy mi is az emberi formalitás ezen része. Kezem nyújtottam neki majd kiemelkedtem derékig a vízből” –Hyuuga Hinata vagyok örvendek a találkozásnak. Azt hiszem a kézfogás a szokás vagy tévedek? Nem nagyon értek a dologhoz.
Shisui:
Hát szerintem lassan kikéne jönni a vizböl hisz felfázol.Bár a víz jó meleg de lassanki is mentem a partra elövettem a törölközömet,megtörölköztem vele.
Hinata:
kicsit féltem kijönni igy én is kijöttem pirultam én is elmentem a törölközöért én is megtörölköztem,felvettem a ruhámat.
-amúgy te miért jöttél ide ha szabad kérdeznem?
-Egy kicsit kikapcsolodni és beszélni egy szép lánal aki most itt ál elöttem *mondtam Hinatának*
-Ez ez nagyón kedves töled szívesen megismerrek  elkezdtem beszélgetni mindent megtudtak egymásrol,lassan lenyugotot a nap és feljött a hold.. *
--Nagyün szépen köszönöm ezt a kelemes napot nagyón jól éreztem magamat és örültem,hogy megismerhetelek 
-Ugy szintén de még nincs vége a meglepinek *elment egy kicsit és elövett egy szép nagy csokór  kék rózsával, mely csak az adott személy chakrájára nyílik ki.
-EZ nagyón szép és káprázatos látvány ,hogy egy szép rózsa ami tükrözi a kritstályom színét *elvettem töle a rózsát megszagoltam,mélyen a szemébe néztem,és adtam az arcára egy puszit*
-Nagyón szépen köszönöm ezt a csodálatos napót amit terveztél nem hittem volna,hogy igy fogok neki örülni ? *válaszolt*
-Nagyon szivesen és várom a következő randit,hogy ujra elmehetünk kettesben
*mondta  Hinatána,levette a kabátját és hinatára tette,hogy megne fázzon azzal haza kisérte és ő is haza ment... *
Vége
Irta: hinata    
randi:sikeres

Shisui Uchiha és Hyuuga Hinata
(2randi:concert )
 
Gyönyörű nap virradt Kumogakure. Shisui éppen  Kumogakure utcáit járta a küldetése után mikor megpillantotta Hinatát a plakát előtt. Shisui -nak már az első randin  tetszett a lány oda ment és megszólította.
- Szia Hinata
- Ó, Hello Shisui, mi járatban?
- Semmi csak megszerettem volna kérdezni, hogy eljönnél-e velem valahova?
- P-Persze, mondjuk erre a koncertre amit most adnak? *mutatta a plakáton szereplő  Killer Bee elöadod*
- Rendben, akkor 6-kor ott leszek érted.
Az idő nagyon lassan telt mert mind a ketten csak az órát nézték, hogy mikor jön el az idő. Hinata elkezdett készülődni és így valamivel gyorsabbnak érezte,Shisui pedig elindult Hinata házához. Mikor Hinata kijött Shisui szeme megakadt a lányon, Hinata pedig egy puszival üdvözölte Shisu-it.
-Szeretnék valamivel kedveskedni neked csináltam valamit persze ha szereted ? *bekisérte a házba Shisuit és a konyha felé vetté az irányt,először a hűtőhöz ment és kivett egy tányért amit még az előtt elkészített egy kókuszgolyót amin szívecskét ábrázol *
-Ezt most miért kapom Hinata *kérdezte Shisui*
-Mert szeretnék valamivel kedveskedni az első randin olyan jól éreztem magamat,hogy én is csinálok neked valamit *leültem az asztalhoz,és mint a ketten vettek a golyóból elkezdték enni de párat meghagytak*
-Ez nagyon finom volt köszönöm szépen *Shisui az órájára nézet és mondta hinatának*
-Szerintem már ideje menni nem szeretnénk,hogy a koncert lemaradjunk *oda ment Hinatához és kézen fogva össze kulcsolva a kezüket kimentek a házból és elindultak a koncert felé*
 
Amikor már a nagy térhez értek akkor már ott volt fent a színpadon az előadó:Killer Bee elkezdte a koncertet,mindenki csak őrjöngőt Shisui magához húzta Hinatát,hogy meg ne sérüljön vagy valaki fellökje. Lassan besötétedett de még tartott javába a koncert. Hinata csak úgy nézte a koncertet nagy mosollyal, hozzá bújva Shisui-hoz. Amikor véget ért akkor Shisui elvitte egy csendes helyre.
- Szeretnék valamit adni neked Hinata, először egy virágot adtam neked de most meg szeretnélek lepni egy különleges Sharingant ábrázoló nyakékkel ami pompázik * nyakába akasztotta Hinatának a nyakéket*
-Nagyon szépen köszönöm nagyon szép*mondtam Shisuinak megfogtam a nyakéket a szemébe néztem lassan oda mentem elé és adtam neki egy csókot köszönés képen*
-Nagyon szívesen * derekánál megfogva viszonyozta a csókot amit hinata adot neki*
 Mikor Hinata ránézett az órájára látta milyen késő van már és elindultak hazafelé. Mikor Hinata házához értek hosszasan búcsúztak egymástól.  Hinata bement a házba Shisui elkezdett lassan indulni, persze aludni egyik se tudott mert mind a ketten a másikra gondoltak és arra, hogy milyen csodás nap volt a mai.
 Reméljük lesz folytatása a két kibontakozó szerelmes párnak :)
irta: Hinata
Randi: sikeres

Shisui Uchiha és Hyuuga Hinata
(3 randi :mozi,park séta ajándék és egy kis fagyizás)
Shisui úgy döntött, hogy elhívja Hinát egy újabb randira, ezért korán reggel föl is hívta a lányt. - Szia Hinata! Shisui vagyok.
- Szia, tudom.- válaszolta örömmel Hinata
-Ja, tényleg, kijelzi.- mondta nevetve Shisui.
-És mondd csak, mit szeretnél?
-Arra gondoltam, hogy mi lenne ha ma elmennénk moziba meg sétálni?
Hinata szíve hevesebben kezdett verni, de nagy nehezen kinyögte, hogy szívesen elmegy a fiúval.
Shisui nagyon örül, meg is beszélték, hogy hányra megy át a lányhoz. Hinata elkezdett kutatni a ruhái között, majd egy sárga ruha mellet döntött, amiben nagyon jól nézett ki.
Elérkezett a megbeszélt időpont és Shisui pontosan meg is érkezett. Bekopogott, Hina pedig ajtót nyitott.
- Szia! -köszönt előre Shisui .-Wáo, nagyon jól nézel ki.O.o
- Sz..szia, kö..köszönöm. - mondta Hinata kisebb pírral az arcán.
- Ezt neked hoztam. *mondta Shisui majd megmutatott egy Uchiha pulóvert*
- Köszönöm. *mondta Hinata, majd megcsókolta Shisu-it,kibontotta az ajándékot és fel is vette a pulóvert*
- Meseszép. - mondta Shisui,* mivel este hideg lesz és nem fog fázni melegen tartsa*
- Indulhatunk?*kérdezte Shisui*
- Igen. *mondta mosolyogva Hinata,majd elindultak*
A moziban Shisui vett jegyet egy horror filmre, és megvette a popcornt és az üdítőt is, majd bementek a filmre. Hinata nagyon sokszor megijedt, ezért oda bújt a Shisui-hoz , aki nagyon élvezte a helyzetet. Miután a filmnek vége lett elmentek sétálni a parkban.
Már pár órája biztosan sétáltak mikor Shisui megszólalt, hogy üljenek le egy árnyékosabb helyen egy padra, úgy is tettek.
-Nézd Hina ott egy fagyis *mutatta Shisui*
-Tény..tényleg..*mosolygót Shisuira*
-Hozzak neked fagyit?
-Ömm igen....
-És milyet?
-Mondjuk egy sztracsatella és cseresznye...*Shisui rögtön el is ment majd vissza tért a 2 fagyival magának is ugyan azt kért mint Hinata*
-Köszönöm*mosolygott hinata*
-Szívesen*mondta Shisui*
-szeretnék neked adni valamit *elővette hinata a táskályábol egy karkötőt amint kis kockák bol kivolt rakva a nevük meg egy kis szívecske volt középen,lassan oda ment Shisuihoz és rárakta a csuklora*
-Ezt miért kapom Hinata? *mondtam Shisui*
-Mert szeretném ha hordanád ha nem találkozunk és gondolj rám *mondtam Shisuinak*
-Rendben,megfogadom a tanácsodat  de azt hiszem ideje menni nem is vette észre, hogy ilyen késő van * megfogtam Hinata derekát és megcsókolta*
 *már feljött a hold és a csillagok nagyón szépen ragyogtak. Beragyogták az éjszakát,Shisui és Hinata kézen fogva mentek haza*
-Őm Shisui nem maradnál este nálam vagy is itt aludnál? *egy kicsit hebegve mondta neki*
-Hát ha ilyen szépen kéred akkor maradhatok veled este vigyázom az álmodat míg el nem alszol*
*azzal bementem Hinata házába,elmentem a szobába Hinata nem vette le a  pulóvert úgy feküd be az ágyba,megvárta mig Shisui oda megy az ágyhoz le is fekszik mellé ,Hinata meg hozzábújik Shisui meg átkarolja simogatja az arcát de el is alusznak mind a ketten*
Remélem,hogy szép álmuk lesz igy egymás mellet aludnak:)
Randi :sikeres 
irta:Hinata

Shisui Uchiha és Hyuuga Hinata
(4 randi :rámen utána hajokázás,lakatlan sziget)
3 randevújuk óta nem nagyon találkoztak, de már mind ketten érezték, hogy hiányolják a másikat.
Shisui  épp a főtéren sétált mikor meglátta Hinatát, aki egy padon ült. Hirtelen lehuppant mellé, amire a lány kissé megugrott, de miután észre vette, hogy Shisui  az megnyugodott, már amennyire Shisui közelében nyugodt tud maradni.
-Szia!-köszönt először a fiú
-Sz..szia, Shisui-kun.
Shisui csak mosolygott, amitől Hinata igencsak elpirult, majd hirtelen megszólalt Shisui.
- Mondd csak nem vagy éhes?
-Öm…d.de,egy kicsit.
-Remek!Akkor gyere, meghívlak egy ramenre.*mondtaS hisui, majd megfogta aHinata kezét, amitől Hinata kezdett kipirulni, majd elindultak Ichirakuhoz*
Útközben végig egymás kezét fogták és rengeteget beszélgettek. Mikor oda értek a rameneshez Shisui rendelt magának és Hinatának is.
-Köszönöm.-mondta mosolyogva Hinata*Shisui pedig csak ámult a lány szépségén*
-Szívesen.
*Miután elfogyasztották a ramenjüket elmentek sétálni, majd Shisui elkísérte Hinát hazáig  Hinata  el is kezdett készülődni, hisz egy gyertya fényes vacsival akarta meglepni kedvesét. Beszaladt a konyhába és elkezdett főzni. Jó pár óráig tartott, de megérte.Miután a főzéssel végzett elkészítette a terítéket, néhány gyertyát, aztán fölszaladt átöltözni, Miután átöltözött Shisui csak nézte a csodálatos kedvesét.Nagyon tetszett neki, hogy Hinata ennyit dolgozott. Ebből látta, hogy nagyon szereti, persze érezte is. Mikor Shisui bement, utána leült és Hinata tálalta a ételt, de előtte még.
-Ez nagyon szép, ezt egyedül hoztad össze?
-Köszi, igen
Shisui  erre nem válaszolt, helyette csak megcsókolta a Hinatát.
Miutána csóknak vége lett leültek enni.Mikor Shisui belekóstol Hinata főztjébe a hangja is elakadt.
-Ez,ez ,ez egyszerűen isteni, nagyon jól főzöl.*ámuldozott Shisui*
-Köszönöm.*mondta mosolyogva Hinata aShisuinak*.
-Nincs mit.
*Miután elpusztították az ételt úgy gondolták, hogy megnéznek valamilyen filmet.Ám mikor leültek a kanapéra, őrült csókolózásba kezdtek, ami egyre hevesebbé vált. Egy idő után úgy döntöttek, bemennek Hinata  szobájába és ott folytatják a dolgot. Odabent aztán elkezdtek akciózni. Másnap egymáshoz simulva ébredtek és egy csókkal köszöntötték egymást, és a hajnalt is*
Shisui  első közös éjszakájuk után, még az nap úgy döntött, hogy elhívja kedvesét egy hajó útra.Mivel ezt már reggel megbeszélték, ezért Shisui el is kezdett készülődni.Remélte, hogy a hajón megismételhetik azt a gyönyörű éjszakát amit átéltek. Shisui  megbeszélte Hinatával, hogy hányra megy érte és, hogy mit kell vinnie. A megbeszélt időpontbanShisui meg is érkezett a Hinatához , aki kissé többet csomagolt mint amennyit kellet volna, de ezt Shisui nem tette szóvá.
-Akkor indulhatunk?
-Persze, válaszolta Hinata , majd megpróbálta fölemelni a csomagját, de csak nagy küszködések árán sikerült*Shisui ezen mosolygott*
-Segítsek?
-Ne..nem kell, köszi
-Okés.
hinata  még egy ideig szenvedett, majd mosolyogva rá nézett a fiúra.
-Segítesz?
-Igen.-*mondta Hinata  mosollyal az arcán, majd megfogta a csomagot és megcsókolta Shisu-it, majd elindultak*
*Egy darabig sétáltak, majd kiértek a hajóhoz és föl szálltak. A hajón elfoglalták a számukra kijelölt szobát, majd körbejárták a hajót.De közben a hajó megált egy lakatlan szigetnél ahol az embereket leszálitotta.Kicsit furcsálták az egészet de mint végig Shisui Hinata kezét fogta össze kulcsolva,amikor leértek a hajórol akkor ök elmentek kettesben sétálni beszélgettek jó hosszasan,minden szép és gyünyörü volt *
-nézt hinata ott van egy pálmafa amin kokuszdijó van mit szolsz ha leszedném neked? *mondta shisui*
-Rendben van de vigyáz lene es mert nem kaplak el *kuncogot egy kicsit*
*Shisui felmászot a fára és levet 2 tő kokuszdiót,amikor levette akkor  oda ment Hinatához és forron megcsokolta kedvesét,a táskába tette a kókuszdiot elkezdtek sétálni,Hinata elment a tenger parthoz és kereset kagylokat.Amikor már este lett akkor vissza mentek a hajóra bementek a kabinba amit kibéreltek*
-Nézd Shisui milyen szépeket szedtem ? *mondta Hinata*
-Igen nagyón szép mint te *mondta Shisui,azzal elövette a kokuszt és feltörte az egyiket oda adta hinatának*
*Hinata hozzádölt Shisui hoz és ugy iták a kokuszlét,amikor megiták akkor lassan az órájukra néztek.Elérkezett az este, így elmentek vacsorázni, ahol rengeteget nevettek, és romantikáztak.Mikor két hegedűs elkezdett játszani mellettük érezték, hogy szerelmük még jobban erősödik, már ha az lehetséges*
*Miután megvacsoráztak elindultak a szobájukba, de már útközben egymásnak estek és csókolózásba kezdtek.Shisui örült hisz megismétlik az előző éjszakát, bár ezzelHinata sem volt másképpen.*
Hát már más is volt a szerelmes társnak ;)
irta: hinata
Randi: sikeres
 
 
 
Navigáció
Lakóhelyek
 
Technikák
Technikák
 
Kereskedés
Kereskedés
 
Buttonaink

368×60 (PNG)
335×60 (GIF)